Cindy Vogel

Mijn naam is Cindy Vogel (co-teacher). Onderwijs is mijn passie, altijd al geweest. In mijn werk als leraar (speciaal) basisonderwijs, praktijkonderwijs, ISK en VMBO ben ik de meest uiteenlopende vormen van coaching tegengekomen. Ik ervaarde dat gegeven tips en adviezen in de praktijk vaak moeilijk uitvoerbaar waren. Als ambulant begeleider volgde ik de training co-teaching. Direct was ik enthousiast! Dit is de vorm van coaching die ik wil geven aan leraren: gelijkwaardig, samen in de praktijk en de vraag van de leraar volgend. De afgelopen jaren heb ik met veel voldoening docenten op deze manier gecoacht. Hun ervaringen delen ze hier op de site. Mijn bedrijf, Coteach2gether, biedt deze vorm van coaching aan. Ik ben bij het CRKBO geregistreerd, dus voldoe aan de kwaliteitscode voor docenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.